Kategóriák
Social Media


Szeretnél olcsóbban vásárolni egyes termékeket a Facebook segítségével? Kattints ide: majd like-old az oldalt és máris tiéd az 3% kedvezmény egyes termékekre


Hogyan Vásárolhat

1. A díjazásról

1.1. A Vitaminbazar.hu-ról történő vásárlás:

 A webáruházból elektronikus úton, a www.Vitaminbazar.hu weboldalon keresztül, és telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével egyaránt lehet vásárolni. Elektronikus vásárlás esetén a termékek saját oldalán a kívánt kiszerelés ára mellett található ikonra klikkelve tudja az egyes termékeket a kosárba helyezni. A vásárlási folyamatban lehet érvényesíteni a kedvezményre jogosító kódot, majd a megrendelőlap kitöltésével tudja leadni rendelését. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében, és a különböző kedvezmények igénybevételéhez rendelésével egyúttal hírlevelünkre is feliratkozott.


Telefonos rendelés esetén, kollegáink töltik ki a megrendelőlapot, ezért az ügyfélszolgálaton kell bediktálni az Ön által rendelt termékeket, és a szállításhoz szükséges adatokat.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján 8-17 óra között történik.

1.2. Kézbesítési díjazás:

A kiszállítás feltételei és díjai:

6000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás (vagy átvétel) minden esetben díjmentes!
Pick Pack pontos történő átvétel 3500 Ft felett ingyenes

Egyéb esetben a kiszállítás díja 499 Ft

Személyes átvétel pont : A termékeket a megrendelést követően 2 munkanap múlva veheti át, miután email-ben vagy sms-ben értesítést kapott, hogy a rendelése megérkezett az átvételi pontra.
Átvételi pont:  Budapest, 1. kerület, Krisztina krt 51, Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10-18, Szombat: 9-13, Vasárnap zárva
Az átvétel költsége: 0 Ft, az átvétel ingyenes

 

A pick-pack pont-os kiszállítással kapcsolatban bővebb információért kattintson ide

1.3 Termékek árai

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az képi, nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott termék ára, a Vitaminbazar.hu webáruház tájékoztatja Önt e-mailben, vagy telefonon.

1.4 Pont rendszer

A vásárló minden elköltött 100 Ft-jáért 1 hűségpontot kap, amely levásárolható követkető vásárlásnál. A pontok levonása az végösszegből a kosárnál, a "Megrendelés" gombra kattintva kérhető. 1 hűségpont 1Ft-nak felel meg.

2. A termékekről

2.1. Szavatosság

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2. Bontott termékek

A Vitaminbazar.hu áruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre. Ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.

2.3. Visszavásárlás

Cégünk kizárólag eredeti termékeket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre. Amennyiben nincs megelégedve a kiszállított termékkel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a részletekről, és a teendőkről.

2.4. Készlethiány

Abban az esetben, ha egy termék nincs raktáron, készlethiányossá válik, Ügyfélszolgálatunk 72 órán belül megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot és újra egyezteti termékek rendelését!

3. A vásárlásról

3.1. Szabályzat elfogadása

A Vitaminbazar.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. Megrendelés elfogadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Vitaminbazar.hu webáruház felelősséget nem vállal.

3.3. Külföldi kiszállítás

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. Termék átvétele

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. Kiszállítás időpontja

A szállítócéggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni a rendelés leadásakor. Az időintervallumot továbbítjuk a futárszolgálatnak, azonban nem garantáljuk a csomag kiszállításának időpontját.

3.6. Sikertelen csomag átvétel

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.7. Kiszállítás és fizetés

A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! A fizetés történhet előre utalással és utánvétellel is.

4. A vevő jogai és kötelezettségei

4.1. Elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon Vitaminbazar.hu ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. Elállás és visszatérítés

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

4.2. Elállás esetén felmerülő költségek

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége).

4.3. Sérült csomagolás

A Vitaminbazar.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

4.4. Visszaszállítás

A termékek visszaszállítását csak az általunk megnevezett futárszolgálatokkal fogadjuk el, mert ők sérülésmentesen tudják visszajuttatni a termékeinket raktárunkba!

5. A Vitaminbazar.hu jogai és kötelezettségei

5.1 Felmerülő hibák

A Vitaminbazar.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. Felelősség

A Vitaminbazar.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Vitaminbazar.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. Okozott károk

A Vitaminbazar.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Vitaminbazar.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. Adatvédelem

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5. Kapcsolódás a webáruházhoz

Egyedül a vásárló felelős a Vitaminbazar.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Vitaminbazar.hu áruházban való vásárlásért.

5.6. Felelősségre vonhatóság

A Vitaminbazar.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. Ár és határidő változtatás joga

A Vitaminbazar.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Vitaminbazar.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

5.8. Módosítások

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Vitaminbazar.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. Csalás

A Vitaminbazar.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Vitaminbazar.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.10. Szabályok megsértése

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Vitaminbazar.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

Cégadatok:

Cégnév: Todanet Kft.

Székhely: 1021 Budapest Budakeszi út 77.

Cégjegyzékszám: 01-09-895774

Adószám: 14255423-2-43

Bankszámlaszám: 11795009-20013183

X


 

Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

ZeroWeb Webáruház készítés
A termékképek csak illusztrációk, a termék mennyiségét és pontos tartalmat a leírás tartalmazza.